Najnovšie recenzie zo sekcie Príslušenstvo k spoločenským hrám
- Insert po složení nezapadá do krabice hry.
- sú to jednoducho kocky. No nikde v blízkosti som nevedel nájsť takúto sadu čo je ideálna na hranie hier ako napr. Perudo
- Výborná kvalita
- obaly sedia perfektne,
- funguje
- hádže všetky čísla
nefunguje číslo 7, 8, 9
chýba číslo 0
Nevydrží ani deň v celku, nekvalitné!Pri silnejšom kopnutí sa odtrhla guma od opasku a potom aj na druhom konci pri lopte. Podotýkam, že trenažér som kúpila 8 ročnému synovi,ktory bol sklamaný,veľmi sa tešil, že si môže kopať sám. Neodporúčam.
- ok
- Zakladny set farieb
- Variacia farieb
- Kvalita farieb
- Davkovac farieb
- Vyssia cena
Kedze vela zakladnych setov farieb pre zaciatocnikov nie je, toto je urcite skvela volba s cim zacat. Nie je potrebne rozmyslat, ake farby osobitne nakupit. Lahko sa s nimi zaobchadza a pracuje.
Privital by som trosku nizsiu cenu, inak je to skvely produkt, kde samotne nazvy farieb hovoria na co su urcene. Odporucam vsetkym, ktori zacinaju malovat miniatury (najskor miniatury s fantasy tematikou).
Dobrá hra
Zakladna krabica nema ziadne priecinky takze pri viacerych rozsireniach material lieta, inbox krasne sedi a vlozi vsetky rozsirenia k marsu.
nesedí text s tabuľkou, už by som nekúpila
obrovske kocky
- maximalne vyuzity priestor na karty, co som aj potreboval
Podložka je pomerne veľká, s čím kupujúci musí rátať, keďže rozmery má stránka uvedené v popise produktu. Nevýhodou sa môže zdať “stáčanie” hracej podložky, keďže sa skladuje v zrolovanom stave, čo opäť nevidím ako závažný problém, ktorý by sa nedal vyriešiť.
Podložku odporúčam všetkým milovníkom Zaklínača.
Krabička je pevná a zmestí sa do nej prehľadne dosť kariet. Akurát viečko je na kraji trochu prasknuté, no nemá to vplyv na jeho funkčnosť.
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »