Najnovšie recenzie zo sekcie Príslušenstvo k spoločenským hrám
nakupoval jsem hodne veci vzdy spokojenost
Klasicke, drevene kocky. Odporucam.
- Farba na fotke nezodpoveda realnej farbe
- Vyhodne balenie
pouzivame ako poznamkovy blok, funguje paradne, tlacitko "lock" je +
- Naozaj sa da rozlozit na plocho, tym padom sa vela krat zmesti aj do krabice od hier
- Musel som odrezat z vrchu, lebo lepidlo nmechcelo tiect
- Pomaha s pripravou a odkladanim hry.
- Zmestili sa aj obalene (sleeved) karticky, ale pozor! - nesmiete mat extra velke obaly, cize max o 3 mm vacsie do vysky a sirky ako je priamo karticka (zavisi od ulozenia).
- Malo by to prichadzat uz so zahrnutym lepidlom
- diely skladacky nie vzdy sedia perfektne, obcas su tam odchilky do 3-4 mm
- Po zorganizovani hry Middara v1.1 do original krabice, na jednej strane vrchna cast krabice (poklop) je vyssie asi o 1 cm
- Prilozene instrukcie boli chybne, namiesto strany 3 a 4 mi poslali 2x stranu 1 a 2 (obojstranne A4)
- Na stranke foldedspace by mohli mat lepsie a detailnejsie obrazky ohladom umiestnenia komponentov hry. Obcas sa tazko zistovalo co kde patri alebo akym sposobom to tam ulozit (miniatury)
Okay organizer pre hru Middara v1.1 (core, bez promo obsahu), nezabudnite si prikupit lepidlo. Samotny organizer trva poskladat asi tak 4-5 hodin a potom este par hodin musite pockat na uschnutie lepidla.
- Velmi fit
- Momentálne ho máte na trhu len vy
- Dobrá a jednoduchá práca
- príde už na-primovaná
- kvalitný materiál
- celkom hladká, málo bordelu okolo figúrky, maximálne 5 minút roboty s čistením pred tým ako začnete maľovať
- počul som, že figúrky od tohoto výrobcu vyžadujú dodatočne dodať primer, no náterový primer nedržal dobre
Odporúčam naniesť trocha primeru sprejom pred maľovaním, ak chcete, aby vydržala dlhšie.
Pekný dizajn , podpora autora , a dobrý materiál a spracovanie
- Krásne vypracovanie a dobrá kvalita
- Výborný výber farieb
- Praktický štetec
- vyborny stojan na karty ktory nezakriva spodok karty
- lahko sa vkladaju karty do stojanu
Obrazok je zavadzajuci.
Pise tam ze je tam 6 kusov stojanov v baleni o dlzky 11cm.
To nie je pravda. Ten stojan na obrazku pozostava z 2 dielov z ktorych je dohromady v baleni 6. Takze su v baleni 3 stojany a kazdy ma dlzku 10cm .
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »